Kalender

25-29 maart           WEEK VAN HET GELD

Tijdens de week van het geld geven financieel experts van de Rabobank en de SNS Bank lessen over geld aan kinderen van 6 basisscholen in de gemeente Epe.

2 april                      TEKENEN ARMOEDEPACT APELDOORN FINANCIEEL FIT

Op 2 april wordt in Apeldoorn het armoedepact getekend, een moedige kroon op de samenwerking tussen bedrijven, maatschappelijke organisaties en de gemeente Apeldoorn. De gemeente Epe werkt nauw samen met Apeldoorn op gebied van werk & inkomen en schuldhulpverlening.

16 mei                      KENNISSESSIE BASISVAARDIGHEDEN STEDENDRIEHOEK

Op 16 mei organiseren Stichting Lezen & Schrijven, Leren & Werken en de gemeente Apeldoorn een kennissessie Basisvaardigheden. Door middel van workshops en lezingen kunnen we elkaar inspireren en ervoor zorgen dat we nog meer inwoners van de regio stedendriehoek effectief kunnen scholen. Aanmelden via rayonoost@lezenenschrijven.nl

9-15 september      WEEK VAN DE ALFABETISERING

Tijdens deze week zal ook in de gemeente Epe volop aandacht worden besteed aan het belang van goed taalonderwijs en aan de relatie tussen laaggeletterdheid en armoede en schulden.

17 oktober                DAG VAN DE ARMOEDE

Op 17 oktober wordt in heel Nederland aandacht besteed aan het verminderen van armoede en schulden bij 1,7 miljoen huishoudens.